СЕРЕД ЗАСУДЖЕНИХ СОКИРЯНСЬКОЇ ВИПРАВНОЇ КОЛОНІЇ ОБРАЛИ КРАЩОГО КУХАРЯ
25 квітня 2014 року у Сокирянській виправній колонії відділу ДПтC України в Чернівецькій області (№ 67) відбувся конкурс «Кращий кухар». Проведення цього, вже традиційного заходу здійснюється з метою підвищення майстерності та підготовки за фахом засуджених, які займаються приготуванням їжі під час відбування покарання.
Під час кулінарного двобою учасники мали нагоду продемонструвати як теоретичні знання з основ приготування їжі та санітарно-гігієнічних норм, так і практичні вміння, навички та фантазію щодо приготування і естетичного оформлення страв.
За умовами змагання учасники готували перші та другі страви, а також овочеві нарізки. Для створення рівних умов суперники були забезпечені однаковими продуктами харчування. Тож тільки від майстерності конкурсантів залежало те, як звичні інгредієнти перетворяться у смачну та корисну страву.
Результати заходу оцінювала комісія до складу якої увійшли: старший інспектор (з ресурсного забезпечення) відділу ДПтС України в Чернівецькій області лейтенант внутрішньої служби Щасливий Ігор Вікторович, заступник начальника Сокирянської виправної колонії №67 з соціально-виховної та психологічної роботи майор внутрішньої служби Грабовський Віталій Євгенійович, заступник начальника колонії з інтендантського та комунально-побутового забезпечення майор внутрішньої служби Танас Віталій Вікторович, начальник їдальні Гладкий Сергій Іванович та представник Сокирянського вищого професійного училища - Харабара Сергій Вікторович.
За підсумками конкурсу переможцем визнано Василя Барташовича. За проявлені вміння та фантазію учасники отримали щирі привітання та пам’ятні призи від жюрі.